Maatwerk, ook voor uw bedrijf

JM Dakwerken bvba - Lanaken

Ook als bedrijf kunt u een beroep doen op de professionele diensten van JM Dakwerken! Ons team deskundige dakwerkers voert alle soorten algemene dakwerken uit bij verschillende bedrijven en gemeentes en we zorgen daarbij voor maatwerk in Lanaken en omgeving.

Garantie van tien jaar

Bij de uitvoering houden wij steeds rekening met uw specifieke wensen en noden en garanderen wij een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kunt u bij al onze werken genieten van een garantie van tien jaar.

Daarnaast bieden wij ook graag onderhoudscontracten aan, waarbij wij op regelmatige tijdstippen langskomen om uw dak te controleren en onderhouden. Dit onderhoud bestaat uit onder andere het bestrijden van mosvorming, het reinigen van afvoerpijpen, het verwijderen van takken en bladeren…, aangevuld met eventuele herstellingswerken. Dankzij onze onderhoudsservice is uw dak steeds in optimale vorm.

Diensten op maat van uw bedrijf

Bedrijven en gemeentes kunnen bij ons terecht voor:
- plaatsen van dakbedekking
- dakisolatie
- timmerwerken
- zinkwerken

Vraag een offerte aan

Hebt u vragen over ons maatwerk, wenst u meer informatie of wilt u een gratis prijsofferte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met JM Dakwerken in Lanaken via de contactpagina. Wij helpen u met plezier verder.

Back to Top