Herstellingen, van schoorsteen tot dakgoot

JM Dakwerken bvba - Lanaken

Is uw dakbedekking aan vervanging toe? Moet uw schoorsteen opnieuw gevoegd worden? Zit er een lek in uw dakgoot? Dan staat JM Dakwerken voor u klaar. Wij voeren verschillende kleine en grote onderhouds- en herstellingswerken in Lanaken en omgeving uit, zowel bij particulieren als bedrijven.

10 jaar garantie

Wij staan garant voor kwaliteitsvol werk en bieden al onze klanten dan ook graag een garantie van tien jaar aan op al onze uitgevoerde dakwerken. Daarnaast kunt u bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten, wat inhoudt dat wij op afgesproken momenten bij u langskomen voor het professioneel onderhoud van uw dak.

Wat kunnen wij voor u betekenen

  • afbreken en opbouwen van schoorstenen
  • impregneren van uw dak
  • opsporen en dichten van lekkages
  • herstellingen aan dakgoten
  • plaatsen en herstellen van vogelschroten

Bent u op zoek naar professioneel advies? Ook dan bent u bij ons op de juiste plaats. Wij voeren dakinspecties uit en stellen een expertise op met een gedetailleerde beschrijving over de toestand van uw dak. Op die manier beschikt u over de correcte informatie, zodat u de juiste beslissing kunt maken met betrekking tot het onderhoud of de herstelling van uw dak.

Uw vragen zijn meer dan welkom

Nieuwsgierig naar onze realisaties? Bekijk ze hier. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een gratis prijsofferte aanvragen bij JM Dakwerken in Lanaken? Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan met plezier verder.

Back to Top