Herstellingen

Is uw dakbedekking aan vervanging toe? Moet uw schoorsteen opnieuw gevoegd worden? Zit er een lek in uw dakgoot? Aarzel dan niet JM Dakwerken te contacteren! We voeren verschillende kleine en grote onderhoudswerken uit, zowel bij particulieren als bedrijven. Het gaat daarbij ondermeer om het afbreken en opbouwen van schoorstenen, het impregneren van uw dak, het opsporen en dichten van lekkages, herstellingen aan dakgoten, plaatsen en herstellen van vogelschroten… We staan garant voor kwaliteitsvolle werken!

Niet alleen bieden we u een volledige garantie van 10 jaar op alle door ons uitgevoerde dakwerken, u kunt ook een onderhoudscontract met JM Dakwerken afsluiten. We komen dan op afgesproken momenten bij u langs voor het onderhoud van uw dak. Ook voor advies kunt u ons vrijblijvend contacteren. We voeren een dakinspectie uit en stellen een expertise op van de toestand van uw dak. Zo kunt u in alle gevallen de juiste beslissing nemen in verband met het onderhoud van het dak!

Voor dringende gevallen kunt u ons dag en nacht bereiken, we komen zo snel mogelijk tot bij u en helpen u zo goed mogelijk verder. Verder kunt u ons zowel telefonisch als per mail bereiken voor meer informatie of afspraken.