Bedrijven

Dakwerken op maat van uw bedrijf

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen een beroep doen op een van de diensten van JM Dakwerken! Ons team van deskundige dakwerkers voert alle soorten dakwerken uit bij verschillende bedrijven en gemeentes. Zowel het plaatsen van dakbedekking en isolatie alsook het uitvoeren van timmer- en zinkwerken kunnen wij voor u doen. We houden daarmee rekening met uw specifieke wensen en garanderen u een goede prijs-kwaliteitverhouding! Alle dakwerken die door ons werden uitgevoerd, hebben een garantie van 10 jaar.

Naast het uitvoeren van dakwerken kunt u bij ons terecht voor een deskundig onderhoud van uw dak. We werken daarvoor met onderhoudscontracten. Dat houdt in dat we op afgesproken momenten bij u langs komen voor ondermeer het bestrijden van mosvorming, het reinigen van afvoerpijpen en het verwijderen van takken en bladeren. Ook worden de nodige herstellingswerken uitgevoerd.

U kunt ons steeds contacteren om een contract op maat van uw bedrijf af te sluiten, we gaan samen met u op zoek naar een geschikte formule!